LifeStyle Versus Sindromul Metabolic

Scriam ieri in postările de pe contul de www.Facebook.com/dr.bebesel despre cele 18.000 de cazuri de Supraponderali studiate in SUA
Dar azi am amintit de Sindromul Metabolic

Haideți sa vedem cateva noi aspecte
Lucrurile sunt legate
Ne ferim de Depresie
Dar ne ferim si de Supraponderalitate si de Diabet
Așa cum ne ferim de AVC si de Infract

Dar ne ferim ???

Iată ce spune un coleg din SUA

Sindromul metabolic este o consecință directă a dietei;
în special, aportul de cantități mari de carbohidrați rafinați și zaharuri.

Dieta americană este bogată în zahăr și pâine din 1945, dar vina creșterii obezității și a sindromului metabolic se află în consumul nostru intens de zaharuri și sirop de porumb.

În 1999, aportul de zaharuri pe cap de locuitor a fost de 158 lbs. de persoană, cu 30 la sută mai mare decât în ​​1983.2

De la introducerea siropului de porumb cu conținut ridicat de fructoză în 1980, ratele de obezitate s-au dublat.3

Zaharurile din sirop de porumb se transformă mai ușor în grăsimi în ficat, crescând nivelurile de trigliceride și LDL, care pot afecta hormonul leptina, care reglează apetitul și greutatea corporală.4

Se estimează acum că 24% din populația Americii este expusă riscului de sindrom metabolic și diabet de tip 2.5

•••••

https://www.acupuncturetoday.com/mpacms/at/article.php?id=31708

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *